Monthly Archives: jaanuar 2013

You are browsing the site archives by month.

MacOSX, OpenVPN ja ID kaart

Ma ei tea kui palju seda kombinatsiooni kasutatakse, kuid olles ise just olnud hädas, äkki on kellelegi abiks või õnnestub suisa kedagi provotseerida asja ära parandama (allpool toodu on kõigest häkk).

Nii Tunnelblicki kui ka Viscosity foorumites leiab piisavalt postitusi, kus kurdetakse, et PKCS#11 tugi tegelikult ei tööta. Mu kogemus kinnitas seda, kuid ma ei tahtnud veel püssi põõsasse visata ning katse debugida andis piisavalt infot, et õiged vihjed Internetist üles leida.

Continue Reading →

Vabandused IPhone ja iPad häkkimiseks vol 2

Eelmise temaatilise sissekande tegemisest on natuke aega möödas ning selle aja jooksul olen avastanud veel mõned jagamist väärt vabandused iOS seadmete häkkimiseks.

Continue Reading →

MacOSX ja eesti keel

Tänpäeval on MacOSX eesti keele tugi nii hea, et esimese asjana Internetist temaatilise abi otsimine pole ilmtingimata tarvilik. Siiski on mõned probleemid. Eesti klaviatuur on algusest peale vigane olnud ning Apple ignoreerib juba aastaid eestlaste veateateid nagu ikka. Õnneks annab seda olukorda pisut parandada. Ka eesti keele spelleri puudumine on lihtsalt parandatav.

Continue Reading →